Over ons

Tom Poes

Tom Poes

Bij Tompouceonline.nl zijn we trots op onze identiteit, en wie ons gemaakt heeft tot het bedrijf wat we nu zijn. Graag stellen wij u daarom voor aan Tom Poes: oprichter van Tompouceonline.nl.

Tom Poes hield zich al sinds 2005 bezig met het ontwikkelen van gepersonaliseerde tompoezen. In het begin was het nog voor zichzelf, en bracht hij soms nogal eens een lekkernij mee voor zijn vrienden op verjaardagen. Later bleken zijn tompoezen aan te slaan, en werd hem steeds vaker gevraagd om tompoezen te maken voor diverse gelegenheden.

Hierin zag Tom een gat in de markt, dat nodig opgevuld moest worden, en begon vanuit zijn woonkamer wensen van klanten te vervullen. Al snel werd zijn woonkamer te klein voor zijn snel groeiende bedrijf en besloot hij het groter aan te pakken. Met succes.

Nu, in 2017, is hij verder gegaan onder de naam Tompouceonline.nl en zijn de mogelijkheden enorm uitgebreid om uw als klant optimaal te kunnen voorzien in uw wensen. Want waar Tom ooit, 12 jaar geleden zich hard voor maakte, streven wij al die jaren later nog steeds naar: Wij zijn pas tevreden, als u ook tevreden bent.