Soorten tompoucen

Bij Tompouceonline.nl snappen we dat geen tompouce hetzelfde is, elke gelegenheid anders is, en vraagt om een ander soort tompouce. Daarom hebben wij drie verschillende soorten tompoucen in het leven geroepen. Zo is er altijd een tompouce die aansluit op jouw wensen!

Slagroom tompoucen

Slagroom tompouce

De slagroom tompouce is de originele tompouce met een laag slagroom erbovenop. Als vervanging van een stuk gebak op een verjaardag of gewoon als lekkernij bij de koffie, daarvoor zijn de slagroom tompoucen ideaal! 

Mini tompoucen

Mini tompoezen

De mini tompoucen van Tompouceonline.nl zijn dan misschien klein in formaat, maar groot in smaak! Deze kleine donderstenen zijn perfect als onderdeel van een high-tea, of als traktatie op een baby-shower of kinderfeestje. Ondanks dat het formaat vaststaat, heb je nog genoeg keuze. Wilt je babyblauw, als vervanging voor het standaard beschuit met muisjes? Of ga je toch voor een leuk prinsessenprintje voor het feestje van jouw kleine prinsesje? Alles is mogelijk!

Geslaagd tompoucen

Geslaagd tompoezen

Heeft jouw kind zijn eindexamen gehaald? Of heb je zelf wat te vieren? Dan zijn de geslaagd tompoucen van tompouceonline.nl echt wat voor jou. Je zwemdiploma, studie of rijbewijs halen, wordt zo opeens een stuk leuker!

Oranje tompoucen

Oranje tompouce

Er gaat niks boven Oranje. Laat ook zien dat je trots bent op ons land en trakteer je bezoek op een stukje Nederlandse glorie. Of je de tompoucen nu klein, in grote getale, of in kleine oplage wil: wij regelen het voor je.